Folliculair Unit Extractie (FUE)

Haarverlies kan beschreven worden als de regeneratie van het haar zelf. Het gemiddelde haarverlies is dagelijks rond de 80 tot 100 haren. Wanneer het haarverlies dit getal overschrijdt¸ is het belangrijk om dit te behandelen. Onlangs de medische behandelingen in gevallen waarbij haarverlies blijft¸ is de permanente oplossing haartransplantatie. Haartransplantatie is een chirurgische ingreep.

Folliculair Unit Extractie is een methode voor transportatie van haarwortels individueel genomen van verschillende gebieden van het lichaam door middel van fijne naalden. Deze haarwortels worden geplaatst op kale gebieden waar het haar nodig is. Omdat er niet wordt gehecht¸ zijn er geen littekens. Er zijn geen verschillen tussen FUT en FUE methoden op het gebied van de resultaten. De resultaten vanuit beide methoden zien er natuurlijk uit.

ACELL + PRP

ACELL is een speciale formule wat gedevelopeerd is om alle soorten haar problemen te behandelen. Deze formule bevat speciale medicatie en combinaties van PRP¸ vitaminen en extracellulaire matrix wat zorgt voor intercellulaire connectie.

Extracellulaire matrix is een materiaal wat de productie van nieuwe tissue bevordert. Het is goedgekeurd met een speciaal 510K certificaat voor veilig gebruik voor plastische- en reconstructieve ingrepen door FDA (de meest belangrijke regulatie instantie van de Verenigde Staten). Dit betekent dat het efficiënt en veilig gebruikt kan worden.

Extracellulaire Matrix functioneert als een super informatieve methode. De extracellulaire matrix zorgt voor intracellulaire connectie en bevat de volgende middelen: glycoprotein¸ proteoglycan en verschillende bioactieve substanties. Hierbij wordt regeneratie gewonnen.

Deze formule is voor wonden¸ brandwonden en orgaan amputaties in de Verenigde Staten sinds 1999 en voor haartherapie sinds 2008.

Er is geen geslacht limiet voor ACELL + PRP. Beide methoden worden efficiënt uitgevoerd voor mannen en vrouwen.

Wanneer ACELL + PRP gehanteerd wordt voor vroege stadia van haarverlies¸ wordt haarverlies verminderd en wordt kaalheid uitgesteld of voorkomen. Resultaten verschillen per patiënt¸ maar succes is altijd op vrolijkmakend niveau.

ACELL + PRP verdikt fijne haren en zorgt voor steviger en geconcentreerd haar.

Haartransplantatie €2150,-

FUE Haartransplantatie met onbeperkt haar crafts.
Retour vlucht naar Istanbul
Alle transfers ( Vliegveld, Hotel, Kliniek)
Intake gesprek plus Haaranalyse
3 Nachten verblijf in 5*hotel met ontbijt
1 sessie PRP behandeling
Shampoo plus lotion
3de dag controle en wasbeurt