Medical Park

De controle hebben over je leven en realistische verwachtingen hebben van je dagelijkse uitdagingen zijn de sleutels tot stressmanagement.

— Josh Billings

Medical Park

Having control over your life and having realistic expectations of your daily challenges are the keys to stress management.

— Josh Billings
  • Haartransplantatie bij MLP Care

    Bij MLP Care kunt u heel eenvoudig een online afspraak aanvragen.

  • ONLINE AFSPRAAK MAKEN

ACELL + PRP

ACELL is een speciale formule wat gedevelopeerd is om alle soorten haar problemen te behandelen. Deze formule bevat speciale medicatie en combinaties van PRP¸ vitaminen en extracellulaire matrix wat zorgt voor intercellulaire connectie.

Extracellulaire matrix is een materiaal wat de productie van nieuwe tissue bevordert. Het is goedgekeurd met een speciaal 510K certificaat voor veilig gebruik voor plastische- en reconstructieve ingrepen door FDA (de meest belangrijke regulatie instantie van de Verenigde Staten). Dit betekent dat het efficiënt en veilig gebruikt kan worden.

Extracellulaire Matrix functioneert als een super informatieve methode. De extracellulaire matrix zorgt voor intracellulaire connectie en bevat de volgende middelen: glycoprotein¸ proteoglycan en verschillende bioactieve substanties. Hierbij wordt regeneratie gewonnen.

Deze formule is voor wonden¸ brandwonden en orgaan amputaties in de Verenigde Staten sinds 1999 en voor haartherapie sinds 2008.

Er is geen geslacht limiet voor ACELL + PRP. Beide methoden worden efficiënt uitgevoerd voor mannen en vrouwen.

Wanneer ACELL + PRP gehanteerd wordt voor vroege stadia van haarverlies¸ wordt haarverlies verminderd en wordt kaalheid uitgesteld of voorkomen. Resultaten verschillen per patiënt¸ maar succes is altijd op vrolijkmakend niveau.

ACELL + PRP verdikt fijne haren en zorgt voor steviger en geconcentreerd haar.

Wie heeft er baat bij ACELL en PRP injecties?

De speciale formule van ACELL + PRP bevat extracellulair matrix¸ gemanufactureerd in de Verenigde Staten en is het enige speciale middel goedgekeurd door FDA. Dit speciale middel wordt gemixt met andere ingrediënten voor gebruik in injectievorm. Deze injectie wordt geinjecteerd door gezondheids deskundigen die direct educatie hebben gekregen en getraind zijn door Dr. Gary Hietzing¸ de eerste

gepraktiseerde van deze formule¸ of anderen die geautoriseerd zijn om training en educatie te geven.

Personen die er aan denken om ACELL + PRP te krijgen¸ hebben het recht om te vragen of zij het speciaal gesloten pakketje medicatie in poedervorm te zien. Bovendien hebben deze personen ook het recht om de goedkeuring van FDA in te zien.

ACELL + PRP is een speciale formule dat ontwikkeld is om haar problemen te behandelen en bestaat uit speciale medicatie en een combinatie van PRP¸ vitaminen en extracellulair matrix dat voor intercellulaire connectie zorgt.

Wat zijn de voordelen van ACELL + PRP?

Veel mensen hebben last van haarverlies. Haarverlies is voornamelijk veroorzaakt door genetische factoren. Bovendien zijn er verschillende onderliggende redenen waaronder: stress¸ schildklieraandoeningen¸ chronische ziekten¸ ijzertekort¸ bepaalde medicatie¸ een ongezond eetpatroon en het gebruiken van kwaliteitsloze producten.

ACELL + PRP zorgt voor succesvolle resultaten voor verschillende haarproblemen bij mannen en vrouwen. Stamcellen stimuleren de genezing en vernieuwing van weefsel gebaseerd op de vervorming methode. Bovendien zorgt deze formule voor een toename van kwaliteit van bestaande haren en voorkomt toekomstige haarverlies.

Het maakt een bijdrage aan behandeling van haaraandoeningen zoals alopecia areata (folliculitis¸ ontsteking van haarzakjes) waarbij haargroei van belang is.

ACELL + PRP prepareert niet alleen het hoofdhuid voor transplantatie¸ maar zorgt ook voor een wondgenezend effect tijdens de ingreep. Dit resulteert in een vergroot succes van haartransplantatie.

Voordelen van ACELL + PRP

  • Verdikt¸ geeft sterkte en beschermt bestaande fijne haren.
  • Verdikt en versterkt bestaande maar fijne lange haren.
  • Verdikt en zorgt voor groei van fijne en korte haren die lijken op pluizig haar.
  • Haarfollikels gelokaliseerd onder het hoofdhuid worden geactiveerd om boven het hoofdhuid te groeien.
  • Ontwikkelt haarfollikels die kwijt zijn geraakt door verschillende oorzaken. Er wordt gebruik gemaakt van de vervorming methode in intacte follikels onder het hoofdhuid.

Wanneer ACELL + PRP wordt gebruikt voor vroege stadia van haarverlies voor mannen¸ wordt haarverlies verminderd en kaalheid uitgesteld of voorkomen. Resultaten zijn verschillend per persoon¸ maar het succesgetal is altijd op vrolijkmakend niveau.

ACELL + PRP verdikt fijne haren en resulteert in een verschijning van sterker en geconcentreerd haar.

Wat is het verschil tussen ACELL + PRP en PRP?

PRP: Plateled Rich Plasma behandeling bestaat uit gefilterd plasma van het eigen bloed van de patiënt. Het genezingsproces begint op het injectiegebied met de gefilterde plasmacellen die vertantwoordelijk zijn voor het reparatieproces.

PRP is een bruikbare behandeling methode en wordt sinds een lange tijd gebruikt. Gebruikelijke haar mesotherapie bestaat uit oligo elementen¸ aminoacid en vitamine complexen. Deze behandelingen zijn alleen maar een paar voorbeelden van ACELL + PRP componenten. ACELL + PRP is een combinatie van verschillende materialen inclusief PRP. Het bevat extracellulaire matrix¸ PRP¸ vitaminen en verschillende stoffen die haartherapie herstellen. Samengevat is het een complexe behandeling. PRP vormt een klein deel van ACELL + PRP.

PRP kan niet gebruikt worden bij patiënten met een geschiedenis van onkologische aard of bij patiënten die pas kanker-behandeling achter de rug hebben. Er kan wel gekozen worden voor PRP-vrije combinatie behandelingen voor deze patiënten.

Bovendien werkt PRP niet als behandeling voor haarverlies met oorzaken zoals medische aandoeningen zoals Lupus erythematodes (auto-immuunziekte). Voortreffelijke resultaten zijn zichtbaar bij haartherapie met ACELL + PRP.

Betekent ACELL + PRP haar klonen?

Het is niet verkeerd om te zeggen dat ACELL + PRP een haar kloon proces is. Amerikaanse Doktoren geven aan dat deze therapie verwijst op het engelse woord auto-hair-cloning (zelf). De onderliggende redenen van deze benaming wordt uitgelegd:

Het menselijke embryo groeit en groeit op tot mens door onder andere stamcellen van het embryo. Deze actieve stamcellen blijven nieuwe weefsels produceren en veranderen naar inactieve volwassen stamcellen na de geboorte. Extracellulaire matrix activeert deze inactieve volwassen stamcellen. Op deze manier wordt nieuwe weefselproductie opnieuw gestart.

ACELL + PRP is gebaseerd op het principe van het opnieuw kopiëren van het intacte cell op lokaal niveau. De term “intacte cell” is belangrijk¸ want ACELL + PRP kopieert niet het kwaadaardige cel van onkologische aard.

ACELL + PRP is een gespecialeerde formule dat alle soorten haarproblemen behandelt. ACELL + PRP bestaat uit speciale medicatie in combinatie met PRP¸ vitaminen en extracellulaire matrix wat voor

intercellulaire connectie zorgt. Wanneer ACELL + PRP wordt gebruikt voor vroege stadia van haarverlies¸ wordt haarverlies verminderd en gestopt. Ook wordt kaalheid uitgesteld of gestopt.

Wie komt in aanmerking met ACELL + PRP?

ACELL + PRP kan gebruikt worden voor mannen en vrouwen. Deze behandelingswijze is doeltreffend voor beide geslachten.

Wanneer ACELL + PRP wordt gebruikt voor vroege stadia van haarverlies¸ wordt haarverlies verminderd en gestopt. Ook wordt kaalheid uitgesteld of gestopt. Resultaten zijn verschillend per persoon¸ maar het succesgetal is altijd vrolijkmakend.

Doeltreffend gebruik van ACELL + PRP

ACELL + PRP verdikt fijne haren en resulteert een verschijning van sterker en geconcentreerd haar.

ACELL + PRP kan gebruikt worden voor alle soorten haarverlies bij vrouwen. Succesgetallen zijn erg hoog.

Bij haarverlies met onderliggende redenen als aandoeningen of ziekten¸ is ACELL + PRP erg doeltreffend bij alopecia areata en haarverlies door onder andere systematische lupus erythematosus. ACELL + PRP is ook doeltreffend voor wenkbrauw- en/ of baardverlies.

ACELL + PRP is doeltreffend voor haarverlies door metabolische aandoeningen. Deze aandoeningen bestaan vaak uit haarverlies met onderliggende redenen zoals ijzertekort en medicatie.

Deze methode werkt uitstekend bij vroegtijdige haarverlies. Deze methode is erg succesvol voor haargroei methodes wanneer men last heeft van haarverlies maar geen haartransplantatie wilt.

ACELL + PRP kan gebruikt worden voor mannen en vrouwen boven 11 jaar. Er is geen leeftijdsgrens boven de genoemde leeftijd als men in zijn geheel gezond is. Anti-kanker behandelingen moeten voltooid zijn om deze therapie aan te gaan.

Bel ons op (010) 210-5225