Medical Park

Het meest sociale ziekenhuis van Turkije

Medicalpark zorgt er voor dat de gezondheidsontwikkelingen- en diensten in internationale standaarden door heel Turkije worden verspreid. Met diagnose en behandelafdelingen op topniveau, een sterk academische artsengroep en wereldwijde gezondheidssuccessen met de beste en de meest moderne technieken, is Medical Park het ziekenhuizengroep 25 jaar tot uw dienst!

Medical Park, ontstaan in 1993, had als enige doel om gezondheid voor iedereen bereikbaar te maken. Met 25 ziekenhuizen in Turkije worden gezondheidsdiensten in internationale standaarden door heel Turkije verspreid. Vernieuwde gezondheids technologieën, deskundige en academische artsen worden met moderne ziekenhuizen bij elkaar gebracht. Medical Park neemt de trap op naar de top in de wereld gezondheidssector.

Waar wij waarde om geven

 • Wij geven waarde om elke mens, veiligheid staat voor ons voorop.
 • Wij maken altijd een verschil met de dienst die wij verlenen.
 • Wij geloven in research, ontwikkelingen en onderzoeken.
 • Wij zijn een alert, efficient en een succesvol team.
 • Wij zijn een voorbeeld met onze ethische beleid.

Over ons

Het meest verspreide ziekenhuizen groep Medical Park is het pareltje van MLP Care Groep. In Turkije verlenen wij dienst met 25 ziekenhuizen in 17 verschillende provincies met meer dan 14.000 werknemers. Sinds het openen van onze eerste ziekenhuis in 1993 zijn wij sterk gegroeid en hebben wij op dit moment in totaal 551.912 vierkante meter ruimte. Met 167 operatiekamers en 4100 bedden zijn wij de top in de gezondheidssector.

De missie van Medical Park ziekenhuizen groep is ‘gezondheid voor iedereen’ in internationale standaarden. In heel Turkije wordt het sociaal economische status aan alle patiënten doorgevoerd. Als Medical Park, hebben wij wereldwijde succes in het bijhouden van technologie van diagnosen en behandelingen. Bovendien hebben wij het doel om wereldwijd het voorbeeld te worden met onze nieuwe technieken waar wij verschillende onderzoeken mee steunen.

Waarom Medical Park?

Medical park bestaat uit vakbekwame personeel, dienstverlening op topniveau en multidisciplinaire samenwerking. Met het Amerikaanse Joint Comission International (AJC) accreditatie zijn 3 ziekenhuizen van ons erkend en worden er diensten gegeven zoals kwalitatieve diagnosen en behandelingen.

‘gezond leven, het gebruik maken van gelijke dienstverlening is het recht van iedereen.’ Met deze visie breken we de ketting door en zorgen we voor een grote groei door onze visie te verspreiden door heel Turkije. Met onze goed ontwikkelde technologieen groeien wij zelfverzekerd op naar de top met onze gezondheidsstandaarden.

Door het dienstverleningsniveau steeds omhoog te brengen door de uitbreiding, de ervaringen, de inhoud van de dienstverlening, hoge standaarden en behandelplannen speciaal gemaakt voor patienten, wordt ‘VM Medical Park’ gevormd. VM Medical Park heeft het doel om een nieuwe visie in de gezondheidssector waar te maken. Door te adapteren met het levensvorm, zijn de ziekenhuizen in de steden Kocaeli, Bursa, Samsun en Florya van VM Medical Park up-to- date door middel van het gebruiken van wereldbekende diagnose- en behandelmethoden, de nieuwste gezondheidstechnologieen en vakbekwame en academische artsen in samenwerking.

Met elk nieuwe ziekenhuis vergroten we de kwaliteit van de dienstverlening. Het blijft niet alleen bij de dienstverlening, wij maken sociale projecten waar, wij steunen deze projecten die nodig zijn voor ons land.

Met exclusieve universiteiten in Turkije zijn wij in samenwerking. Deze samenwerking zorgt voor gekwalificeerd personeel en ontwikkeling van deze universiteiten. De samenwerking waar wij voor zorgen, bestaat uit het zorgen voor en opleiden van: vakbekwame en principiele artsen. Bij de dienstverlening die wij bieden, brengen wij de kwaliteit tot een maximum niveau en komen wij met ontwikkelingen die wereldwijd bekend wordt.

Sport en beweging het fundament voor gezondheid. Wij zorgen er voor dat sport en beweging in ons land uitbreidt en een dagelijkse activiteit vormt waar wij niet zonder kunnen. Wij zijn er uiterst tevreden en trots op dat wij sponsor zijn van Turkse kleine en/of grote sportverenigingen.

Voor een nog gezondere Turkije zijn wij op pad gegaan en groeien wij snel met de dienstverlening en het ‘beter te maken’.

Onze visie

Onze visie is om met ons personeel altijd te ontwikkelen. Met onze globale standaarden, dienstverlening en onze research projecten hebben wij het doel om een wereldbekende organisatie te worden.

Ons strategische beleid

 • De focus op patienttevredenheid
 • De focus op de werknemer
 • De focus op Arts – en het strategisch werken
 • De focus op het snel en op tijd actie nemen over patienten ervaringen
 • De focus op het netjes zijn met dienstverlening
 • De focus op research en technologieen