Facelift

Een facelift of Rytidectomie is een cosmetische huidoperatie. Bij een facelift wordt de verslapte huid en de onderliggende spier- en bindweefsel zodanig behandeld, dat de huid strakker komt te zitten.

Liposuctie

Liposuctie is een algemene benaming voor het wegzuigen van het overtollige vet. Tegenwoordig wordt de benaming liposculptuur gebruikt, omdat er bij liposculptuur ook er naar gestreefd om een mooiere vorm aan de buik te geven.

Neuscorrectie

De meeste correcties worden uitgevoerd via de neusgaten (gesloten neuscorrectie). In sommige gevallen is het nodig om een open neuscorrectie uit te voeren, er wordt een sneetje gemaakt aan de buitenkant van het neus-tussenschot.

Borstvergroting & borstlift

De plastische chirurg tekent op de borst het gebied waar de incisies gemaakt worden. Het siliconenimplantaat wordt ingebracht via de incisie na het maken van de ‘pocket’ (een kleine ruimte waarin het implantaat past).

Buikwandcorrectie

Afhankelijk van de indicatie en de doelstellingen kan er gekozen worden voor een mini-buikwandcorrectie of een standaard buikwandcorrectie. Bij een mini-buikwandcorrectie wordt de navel niet verplaatst.

Bovenooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie aan het bovenste ooglid is een relatief kleine ingreep, waarbij we uw overhangende oogleden corrigeren. Uw klachten of uw vermoeide blik verdwijnen hierdoor snel.

Wenkbrauwlift

Ken je dat gevoel als je je wenkbrauwen hoog optrekt? Plotseling heb je een veel jongere, frissere blik. Als je ouder wordt, kunnen je wenkbrauwen gaan verzakken. Dit geeft je een vermoeide, sombere blik die je ouder laat lijken dan je bent.

Botox injecties

Een botuline toxine behandeling vermindert én voorkomt rimpels in het gezicht. Vooral de horizontale rimpels in het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen en naast de ogen kunnen goed met botuline toxine worden behandeld.

Lipfillers

Volle lippen zijn een blikvanger in je gezicht, ze geven je een sensuele uitstraling. Ben je van nature niet gezegend met volle lippen of hebben je lippen hun volume door de jaren heen verloren? Een behandeling met een filler maakt je lippen mooier.

Oorcorrectie

Afstaande oren komt bij ongeveer 1 op de 20 mensen voor. Functioneel gezien hebben afstaande oren geen enkel nadeel. Ze werken even goed als een ‘normale’ oren. Een oorcorrectie biedt dan uitkomst.

Kincorrectie

Een kincorrectie brengt je kin mooi in vorm. In een eerste gratis consult wordt een foto gemaakt van je gezicht en profiel. Samen met de arts bespreek je de mogelijkheden en stel je een behandelplan op.

Dijbeenlift

Uw dijen zullen dan zichtbaar strakker zijn. Het resultaat van een dijbeenlift is meestal langdurig. Het beste resultaat wordt verkregen als u een gezond en stabiel gewicht heeft en dit weet te behouden.

Kuitcorrectie

Bij een kuitcorrectie wordt door middel van esthetische chirurgie de kuitspier terug strak en stevig gemaakt. De plastisch chirurg zorgt ervoor dat de kuit terug een mooie natuurlijke ronding krijgt.

Voorhoofdslift

De huid wordt plaatselijk opgespoten met een speciale vloeistof. Dit vloeistof reduceert het bloedverlies sterk. Vervolgens wordt er 3 kleine incisies van een centimeter in de haargrens gemaakt.

Borstverkleining bij mannen

Borstverkleining wordt ook wel Gynaecomastie genoemd. Gynaecomastie kan voorkomen tijdens de jeugd en op latere leeftijd met onderliggende oorzaken zoals hormonale verandering.