Facelift

Een facelift of Rytidectomie is een cosmetische huidoperatie. Bij een facelift wordt de verslapte huid en de onderliggende spier- en bindweefsel zodanig behandeld, dat de huid strakker komt te zitten.

Bovenooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie aan het bovenste ooglid is een relatief kleine ingreep, waarbij we uw overhangende oogleden corrigeren. Uw klachten of uw vermoeide blik verdwijnen hierdoor snel.

Neuscorrectie

De meeste correcties worden uitgevoerd via de neusgaten (gesloten neuscorrectie). In sommige gevallen is het nodig om een open neuscorrectie uit te voeren, er wordt een sneetje gemaakt aan de buitenkant van het neus-tussenschot.

Wenkbrauwlift

Ken je dat gevoel als je je wenkbrauwen hoog optrekt? Plotseling heb je een veel jongere, frissere blik. Als je ouder wordt, kunnen je wenkbrauwen gaan verzakken. Dit geeft je een vermoeide, sombere blik die je ouder laat lijken dan je bent.

Botox injecties

Een botuline toxine behandeling vermindert én voorkomt rimpels in het gezicht. Vooral de horizontale rimpels in het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen en naast de ogen kunnen goed met botuline toxine worden behandeld.

Lipfillers

Volle lippen zijn een blikvanger in je gezicht, ze geven je een sensuele uitstraling. Ben je van nature niet gezegend met volle lippen of hebben je lippen hun volume door de jaren heen verloren? Een behandeling met een filler maakt je lippen mooier.

Oorcorrectie

Afstaande oren komt bij ongeveer 1 op de 20 mensen voor. Functioneel gezien hebben afstaande oren geen enkel nadeel. Ze werken even goed als een ‘normale’ oren. Een oorcorrectie biedt dan uitkomst.

Kincorrectie

Een kincorrectie brengt je kin mooi in vorm. In een eerste gratis consult wordt een foto gemaakt van je gezicht en profiel. Samen met de arts bespreek je de mogelijkheden en stel je een behandelplan op.

Voorhoofdslift

De huid wordt plaatselijk opgespoten met een speciale vloeistof. Dit vloeistof reduceert het bloedverlies sterk. Vervolgens wordt er 3 kleine incisies van een centimeter in de haargrens gemaakt.