Medical Park

De controle hebben over je leven en realistische verwachtingen hebben van je dagelijkse uitdagingen zijn de sleutels tot stressmanagement.

— Josh Billings

Medical Park

Having control over your life and having realistic expectations of your daily challenges are the keys to stress management.

— Josh Billings
 • Lipfillers bij MLP Care

  Bij MLP Care kunt u heel eenvoudig een online afspraak aanvragen.

 • ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Lipfillers

Het is mogelijk om de bovenlip en de onderlip apart van elkaar te behandelen als u dat wenst. De ingreep kan via de injectiemethode uitgevoerd worden of via de operatieve techniek behandeld worden. Via de operatieve techniek worden er implantaten geplaatst, tijdelijk of permanent.

Verdoving

Er wordt gebruik gemaakt van plaatselijke verdoving. De ingreep duurt ongeveer 30 minuten tot 2 uur.

Injectievormen

Collagene injecties

Dit middel bevat collageen uit runderhuid. Dit injectievorm geeft tijdelijk resultaat tot ongeveer 3 maanden. Kollageen kan allergische reacties veroorzaken en moet daarom eerst getest worden.

Collagene injecties

Vet opgenomen uit het lichaam van dezelfde persoon kan als injectiemiddel toegepast worden. Resultaten zijn voor een deel permanent. Er is geen risico op allergische reacties vanuit dit middel.

Artecol injecties

Dit middel is geproduceerd van fijne syntethische balletjes (polymethyl metacrylate). Artecol injecties zijn voor een langere tijd effectiever dan collagene injecties.

Autologe injecties

Dit middel wordt verkrijgt van de eigen huid van de persoon zelf. Resultaten zijn relatief voor een lange tijd zichtbaar. Er is geen risico op allergische reacties vanuit dit middel.

HylaForm injecties

Dit middel wordt voortgemaakt vanuit de moleculaire componenten in het menselijke lichaam.

Restylane injecties

Komt voor in gel formule. Het bevat het middel hyaluronic acid en lijkt op het stof wat er in uw lichaam bevindt.

Operatieve vormen van implantaten

Alloderm

Dit middel is het meest gebruikte vorm van implantaten. Alloderm is een natuurlijk middel met stoffen afkomstig van dierlijke bronnen. De kans op infectie is 2%. Alloderm wordt onder lokale anesthesie in de binnenkant van de mond via kleine incisies ingebracht. Resultaten zijn tijdelijk: ongeveer 6 maanden.

Synthetische implantaten

Synthetische implantaten worden niet geabsorbeerd door het lichaam en zijn daarom een lange tijd effectief. Aan de binnenkant van de lippen worden incisies gemaakt. De implantaten worden met een fijne naald geplaatst. Omdat deze synthetische implantaten niet lichaamseigen stoffen zijn, is de kans groter op infectiegevaar. Als er een infectie optreedt, moet de implantaat er uit worden gehaald.

Meest gestelde vragen:

 • Krijg ik last van blauwe verkleuring en/of zwelling?

  Het kan voorkomen dat verkleuring en het opzwellen tot 1 week aan kan houden.

 • Zijn er risico’s en of complicaties?

  Er is kleine kans op risico’s zoals: bloeding, infectie, reacties op de verdoving en
  langer durende herstelprocessen.

 • Krijg ik last van pijn?

  Soms kan men wat last hebben van het gevoel (betreft de zwelling) op de lippen. Dit
  wordt meer als verveling beschreven en niet als pijn.

Bel ons op (010) 210-5225